Molnárné Buzsik Andreának hívnak. Születésem óta ezen a szép abai vidéken élek.
Már kis gyermek korom óta szeretem a természetet, növényeket . Szeretek kertészkedni. Kislányként is csodálkozva figyelem a gyümölcsökkel foglalkozó családot. Így formálodott az évek során az ötlet, hogy ezzel kivánok hívatásszerűen foglalkozni.
2008. évben nyertem el a fiatal mezőgazdasági termelők pályázatát, ami régóta dédelgetett terveim induló tőkéjét nyújtotta. Ezen támogatás elnyerése tette lehetővé az általam működtetett gyümölcsültetvény elindítását.
A kezdeti nehézségeket sikeresen átvészelve fokozatosan sikerült a család segítségével a termelést beindítani és megfelelő színvonalan működtetni.
Az agrár - környezetgazdálkodás tudatos és mérsékelt vegyszerhasználatának köszönhetően nagyon jó mínőségű almát sikerült termeszteni. Sajnos az időjárás az utóbbi években nem igazán kedvezett a gyümölcs termesztésnek.
Az általam termelt almából mínőségi üditőitalokat gyárt a Natbálé Kft. és a Vitamor Kft., ami a piacon jó eredménnyel értékesíthető termék. Az étkezésinek szüretelt almát helyben, a nagybani piacon és a Gyümölcsert Kft. TÉSZ-en keresztül kerül értékesítésre.